Systemservice leverer IT-support i Aalborg

Systemservice leverer IT-support i Aalborg

Systemservice er et it konsulent firma beliggende i sydkanten af Aalborg. Vi leverer it-support, konsulent service, serverløsninger og gængs it udstyr til virksomheder i hele stor Aalborg.

Vores service ydelser leverer vi både on-site, via fjernopkobling eller på eget værksted. Og vi er i stand til at hjælpe med alle gængse og også en hel del specialiserede it service opgaver.

Vi leverer serverløsninger baseret på VMware Vsphere server, Microsoft Hyper-V, SME Linux server samt Microsoft Windows Server. Hardware delen i server løsningerne er enten baseret på IBM eller HP servere.

Herudover er vi leveringsdygtige i en række kvalitetsudstyr som eksempelvis:

  • Stationære arbejdspc’er fra Lenovo og HP
  • Bærbare pc’er fra Lenovo og HP
  • Netværksudstyr fra HP og Cisco
  • Printere fra HP
  • Backupløsninger fra HP, Tandberg, Symantec og Veeam

Stort set alt it-udstyr til virksomhedens daglige drift, kan vi levere hos Systemservice. Naturligvis altid med fuld garanti og god service.

Vi anvender udelukkende kvalitetsprodukter fra anerkendte producenter. Herved sikres driftsstabile løsninger med lang tids holdbarhed og en service, som er i topklasse.

Selv om Systemservice fysisk befinder sig i det nordjyske begrænser det dog ikke vores it-support til Aalborg området alene. Via fjernsupport hjælper vi kunder i hele landet. Hurtigt, effektivt og med mange års erfaring i bagagen. Læs mere om vores service og support her: http://www.systemservice.dk/it-support.

Systemservice lukket

Pr. 30/6-2018 er firmaet Systemservice lukket. Hjemmesiden består dog fortsat og rummer masser af god information for dig, som interesserer dig for IT generelt, backup, webhosting etc.

Systemservice.dk er derfor stadig et besøg værd!


Disclaimer