Start i god tid med at finde kalendergaver

Start i god tid med at finde kalendergaver

Det er sjovt med kalendergaver, specielt hvis det er børn som skal have dem. Det er indbegrebet af familielykke at se dem spæne ned ad trappen om morgenen og åbne deres gave med store øjne, som siger, hvad mon det kan være?

Men som alle ved, er der jo 24 dage i december måned, og man skal altså ud og finde 24 små gaver, som alle er forskellige. Hvis man kommer for sent i gang med at købe disse gaver, så kan det vise sig at blive en lidt kedelig julekalender.

Derfor er den bedste ide at starte så hurtigt som muligt. Faktisk kan du altid have det i baghovedet. Hvis du nu besøger en sjov butik i et andet land eller by, så køb en sjov lille ting, også selvom der er flere måneder til jul. På den måde er du altid forberedt på årets kalender.

Jo tidligere du kommer i gang , jo større vil dine valgmuligheder som regel også være. Så det er altså en gid idé ikke at skubbe indkøbene til sidste øjeblik.

Køb en stor gave, og lav den til små kalendergaver

En anden god løsning er at købe en stor gave, som kan deles op i flere mindre gaver. Det kunne for eksempel være et LEGO-sæt eller et stort puslespil. Det kan du splitte op, og så kan børnene efterhånden se, hvad det er de har fået.

Det putter lidt ekstra stemning ind i det hele.

Køb færdige julekalendere

Hvis du er meget tidspresset og simpelthen ikke kan finde overskud til at få fat i 24 gaver, så er der også mulighed for at købe en færdiglavet kalender.

Der er mange legetøjsfirmaer, som laver en eller anden form for kalender. Det kan også være en kalender med slik eller andre lækre ting i.

Det er dog altid sjovest, hvis man kan lave den selv, så led efter gode tips forskellige steder, og hold øjnene åbne efter sjove små ting.


Disclaimer