Gratis billeder

Gratis billeder

Uanset hvilket projekt, som du skal have færdiggjort, vil et billede næsten altid lette fx læsningen af en tung rapport eller gøre sangen til Onkel Sofus mere festlig, end hvis den bare bestod af ren tekst.

Hvorfor bruge et billede eller et foto

Billeder kan tit fortælle meget mere end ord. Det kan være en bestemt stemning, som du gerne vil have frem, et foto fra barndommen eller et billede, som illustrerer og tydeliggører en problemstilling i din rapport.

Gratis foto eller ej

Men hvordan er det nu lige med billeder – de er lette nok at finde i millionvis på nettet, hvor de ligger frit tilgængeligt. Et lille hurtigt cut-paste, så sidder billedet i din rapport eller sang. Det, du dog skal huske at tjekke er, om billedet er omgivet af ophavsret fra fotografens side, hvilket alle billeder som udgangspunkt er. Medmindre andet er anført omkring billedet, må du altså ikke bruge det. Bruger du et billede eller et foto uden tilladelse, kan du i værste fald se frem til en regning fra fotografen pga ulovlig brug af hans/hendes arbejde.

Der er hjælp at hente på http://gratis-billeder.dk

http://gratis-billeder.dk finder du gratis billeder, som du helt kvit og frit kan benytte. Der er nogle ganske få regler, som skal overholdes. De står på forsiden af hjemmesiden. Er du i tvivl om noget på gratis billeder, så kontakt sitet via kontaktformaleren, så får du et hurtigt svar. Henter du et billede fra denne side, kan du være 100 % sikker på, at du er på sikker grund. Ingen sure fotografer, som sender dig regninger.

Billeder ligger i forskellige kategorier – find dem alle på http://gratis-billeder.dk.

God fornøjelse!

 

 


Disclaimer