Fodboldgolf er et sjovt spil – spil sammen med dem du holder af

Fodboldgolf er et sjovt spil – spil sammen med dem du holder af

Fodboldgolf er en sjov kombi af fodbold og golf

De fleste kender til fodbold og golf. Der findes en sjov sport, som er en kombination af de to klassikere: fodboldgolf.

Fodboldgolf er et sjovt spil, du kan spille med dine venner eller din familie. Denne aktivitet er golf, hvor golfbolden er udskiftet med en fodbold. Yderligere har banens udformning mange ligheder med en minigolfbane, dog er fodboldgolfbanen meget større.

Fodboldgolf er for alle – også dem som hverken er gode til fodbold eller golf.

Udendørsaktivitet for alle aldre og niveauer

Fodboldgolf spilles som udgangspunkt udenfor. Banen har mange sjove og forskellige udfordringer og forhindringen. Du skal få bolden i hul på mindst mulige forsøg ligesom ved almindelig golf. Folk i alle aldre kan være med, så længe at de kan sparke til bolden. Desuden behøver man heller ikke at være fodboldstjerne, for at brillere i fodboldgolf.

Grundet at aktivitet finder sted udendørs, er spillet den optimale sommerferieaktivitet. Dog kan spillet spilles hele året, men vind og vejr kan være en udfordring, når det kommer til at sigte mod målet. Denne faktor burde tages højde for.

Bringer familie og venner sammen

Da alle kan være med, er denne aktivitet en sjov måde at være sammen med venner og familie. Fodboldgolf kan eventuelt være en del af et sammenskudsgilde eller en anden festlighed. Fodboldgold kan godt tage lidt tid, og derfor er der rig mulighed for kvalitetstid, sammen med dem du elsker. Når vejret er godt, er det sjovt at bringe venner og familie sammen.

Fodboldgolf giver også mulighed for at hjælpe hinanden, hvis der er brug for det. Dette er især gældende, hvis der er en, som ikke kan sparke så hårdt til bolden. På den måde kan i samarbejde og spille sammen. Tøv ikke og spil en omgang fodboldgolf.


Disclaimer