Den perfekte oplevelse for små børn

Den perfekte oplevelse for små børn

En mini-zoo er perfekt, når man har små børn! Omgang med dyr øger deres respekt og nænsomhed over for andre, og det giver dem en dosis natur og sunde bakterier, oplevelser, der bliver uvurderlige fremover.

Så tag dit barn med i mini-zoo, og lad dem få en oplevelse, der vil udvide deres lille verden!

Mini-zoo til børn

I en mini-zoo kan man ofte røre ved nogle af dyrene – oftest gnavere som hamstere, marsvin og kaniner, men også større dyr som geder. Omgang med dyr giver glæde hos stort set alle mennesker, og det gælder også børn.

Hvis børn fra en tidlig alder lærer at respektere små væsner, vokser de op til blidere og kærligere voksne. De kan få disse oplevelser i en mini-zoo, hvor de ikke kun får lov til at interagere med hunde og katte.

Der er selvfølgelig også dyr i en mini-zoo, man ikke må røre ved, og disse dyr kan vække børnenes naturlige, sunde nysgerrighed. En tur i en zoo, der ikke er alt for stor, kan være grundlaget for en fantastisk dag, hvor børnene ikke bliver overvældede eller trætte for hurtigt.

Når der er dyr og børn involveret, bliver oplevelsen uforudsigelig. Ethvert barn kan falde eller slå sig, men det er en del af deres læring. I en mini-zoo er de beskyttede, mens de må stå til ansvar, hvis der sker dem noget, og de sunde bakterier, de får ind, mens de leger med dyrene, medvirker til at opbygge deres immunforsvar.

Så giv dine børn en magisk oplevelse, de sent vil glemme, og tag dem med i mini-zoo! Lad dem se reptiler og nusse med geder, og slå jer ved middagstid ned i picnic-området og hav en samtale om, hvad I har set og lært. Dét bliver til gode barndomsminder!


Disclaimer