Bed and breakfast og bondegårdsferie i Nordjylland

Bed and breakfast og bondegårdsferie i Nordjylland

Nordjylland rummer en hel myriade af spændende muligheder. Du kan eksempelvis komme på bed and breakfast og bondegårdsferie i Nordjylland. Nordjylland rummer nemlig en fantastisk mulighed for at kombinere disse ting. Der er et væld af gårde, der kombinerer bed and breakfast og bondegårdsferie!

Bed and breakfast i Nordjylland

Bed and Breakfast er en overnatningsmulighed, der – i princippet – giver dig en seng at sove i og noget morgenmad. Begrebet Bed and Breakfast bruges dog oftest i en bredere forståelse, og fungerer i dag som en samlet betegnelse for overnatningsmuligheder lige fra små private værelser til store lejligheder eller hele huse. Morgenmad er tit enten inkluderet i prisen eller kan købes på stedet, mens man andre steder selv skal sørge for morgenmad. Oftest er et Bed and Breakfast privat, men Bed and Breakfast værelser kan også være drevet af et firma, og således næsten ligne et lille hotel.

Bondegårdsferie i Nordjylland

Mange danskere tager på charterferie eller storbyferie i sommerferien. Er du også træt af disse ferieformer, der kan forekomme trivielle og dyre? Så snup i stedet en bondegårdsferie i det idylliske Nordjylland. Her kan du for billige penge få både familieidyl, grønne marker, dejlige dyr og ikke mindst et brusende hav. Den dejlige bondegårdsferie rummer altså alt det, som en familie går og feriedrømmer om.

Bonde gårdsferie i Nordjylland – et væld af muligheder

Har du lyst til at opleve idyllen i det nordjyske? I så fald er der en lang række af muligheder, hvor du kan få stillet dine behov for idyl. Hvis du har lyst til at kombinere både bed and breakfast og bondegårdsferie, så er Klitgården i Hjørring ideel – her får du både bed and breakfast og bondegårdsferie i Nordjylland. Klitgården ligger ved Vesterhavet og er en hyggelig gård, men i en storslået natur og ligger kun 1 km væk fra stranden. Du kan altså kombinere bondegårdsferien med strand! Gården indeholder fred og ro, men samtidig med, er der en masse aktiviteter til børn i alle aldre. Hvis du er glad for god udsigt, så er der naturligvis også det. Der er nemlig udsigt til storslået natur og hav.

Et andet sted, hvor du kan kombinere bed and breakfast og bondegårdsferie i Nordjylland, er ved Øster Vaaen ved Sindal. Her ligger nemlig en hyggelig gård, der er placeret i toppen centralt i Danmark. Gården indeholder den fredelig idyl, som mange drømmer om. Samtidig med, så er der mulighed for at komme på trådløst netværk og se på mange af de hyggelig dyr, som gården rummer. En fordel ved denne gård er, at du har mulighed for, at medbringe egne kæledyr. Det kræver blot, at du informerer om det inden du kommer.

Hvis du er til bed and breakfast og bondegårdsferie i Nordjylland, så er der altså en lang række muligheder for dette. Ovenstående gårde, er blot et lille bitte udpluk af det store udvalg, der er. Så se at komme i gang, du vil ikke fortryde det!


Disclaimer